logo Healthandfoodclinic
 

Ervaringen van klanten

“Mijn vingers gaan goed, ik kan weer haken en tuinieren en ik word niet meer wakker van de pijn”

“Ik voel me meer gefocust, minder emotioneel Ik voel me sterk en gesterkt in wat gedaan moet worden”

 

Het balansprogramma heb ik ervaren als een fundamentele herschikking van mijn wezensdelen 

 

Overigens nog bedankt voor het consult. Het computerprogramma liegt niet!  Het is maar goed dat ik bij je geweest ben.

 

Ik ben zo blij, positief, het heeft mijn lijf geholpen en ook mijn geest is er rijker door geworden.

 

 

Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij je was en mijn man heb gestuurd in opvolging van mij, en ik ben zo blij, positief, het heeft mijn lijf geholpen en ook mijn geest is er rijker door geworden. Ik heb wel wat acceptatie op verschillende vlakken toegelaten en dat had niet gekund zonder een gezond lichaam, ook ben ik nog eens 5 kilo kwijt door anders eten leuke bijzaak.

Wat mij nog steeds heel erg is bijgebleven is dat jij zei jij hebt iets met bloemen en tuin en je doet er niks mee, je hebt een blokkade en dat is na iets gebeurd .

En ja veel mensen in mijn omgeving zijn gaan hemelen, en verwarde bloemen met graf, dat gaf je ook aan later. Ik heb laatst een goede vriendin helaas begraven en heb er geen last meer van. dit is en klein dingetje. Ook kan ik nu beter mijn grenzen aangeven en heb ik de keus in een beslissing en neem deze.  Ik zal vast in de toekomst nog bij je komen, gewoon voor een update en je weet niet wat je hier leert elke dag,...

Heel fijn vond ik het. Ik dacht mail het even , een compliment naar jou.

 

Heel veel groetjes,

B. W.

Maanden na het laatste consult nog steeds meer energie dan ervoor

Na mijn behandelingen bij “Health and Food Clinic” voelde ik me steeds beter: gaanderweg verdwenen allerlei klachten die ik had (bijv. de jeuk aan mijn voeten waarvoor ik van mijn huisarts een hormoonzalf had gekregen, die ik liever niet wilde gebruiken... dat bleek nu ook niet meer nodig!). Maar het meest frappante vond ik nog wel dat ik me máánden na het laatste consult realiseerde dat het nog steeds doorwerkte, dat ik echt veel meer energie had dan daarvoor. Eigenlijk ook wel logisch dat het zo werkt...Hoe dan ook, dames, dank jullie wel ! Het leven is heerlijk als je de energie hebt om ervan te genieten !

Een stuk energieker

Hierbij even een bedankje voor de prettige gesprekken en de uitgebreide heldere uitleg die jij mij gaf. Ik ben naar jullie toegekomen n.a.v. de enthousiaste verhalen van een vriendin. Vooral de opmerking dat je jezelf dit moet gunnen, maakte mij nieuwsgierig. Ik had geen grote klachten.
Bij het eerste consult bleken er toch wel een behoorlijk aantal organen overbelast. Het dieet dat ik kreeg, viel meestal wel mee, maar soms was het even lastig. Toch zijn de afgelopen 8 weken heel snel gegaan en bleek vanmorgen dat alles groen was (dat betekent in orde!), dus het dieet heeft mijn lichaam weer behoorlijk in balans gekregen.
Ik voelde me voor het dieet goed, maar ik voel mij nu een stuk energieker, met vooral een veel helderder hoofd. Ik slikte voor het dieet een groot aantal vitamines en die blijken nu niet meer nodig te zijn!
Kortom, ik ben blij dat ik naar jullie gegaan ben.
Het heeft mij goed gedaan en ik zou het een ieder aanraden die zuinig is op zijn lichaam. Gun het jezelf! Je komt veel over jezelf en je lichaam te weten!

Redding
Health & Food Clinic is mijn redding geweest. Geen medicijnen meer dus, een prettiger leven en genieten, dat kan ik nu na mijn operatie aan een hersentumor, dank hiervoor. Jullie hebben mij weer tot een gelukkig mens gevormd. Liefs van M.

I

 

.