logo Healthandfoodclinic

Als eerste op het vaste land van Europa presenteert
Health & Food Clinic:

 

Health & Food Clinic maakt bij haar metingen gebruik van de meest geavanceerde apparatuur op bio-energetisch gebied, het Asyra PRO systeem. Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam. Bij een gezond lichaam zullen deze trillingen ongestoord hun werk doen en het lichaam in balans houden. Maar bij een verstoring door welke oorzaak dan ook, kunnen de trillingen ontregeld worden waardoor er blokkades ontstaan, die voor klachten kunnen zorgen. Als de blokkade lang duurt en niet wordt opgelost, verdiept het zich in het systeem en is er een grotere kans op een serieuze ziekte.


Hoe werkt het?


Het balansprogramma met het Asyra PRO systeem is erop gericht deze blokkades op te sporen, te zoeken wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Energie is onzichtbaar en het Asyra PRO systeem heeft het vermogen om dit te vertalen naar zichtbare informatie. In het Asyra PRO systeem zitten meer dan 100.000 frequenties opgeslagen die het lichaam weer in balans kunnen brengen. Er worden individuele testen gedaan om uit te zoeken wat de ziekmakende verstoringen zijn in het lichaam en daarnaast worden er testen gedaan op voedsel intoleranties, vitamines, mineralen, hormoonspiegel en meer. Deze holistische aanpak geeft een volstrekt individueel resultaat met een uniek balansprogramma dat zich richt op het activeren van het zelf genezend vermogen.


Voor een uitgebreide uitleg over de werking van het ASYRA PRO systeem, lees verder, klik hier.

Het Balansprogramma

De basis van het balansprogramma bestaat in principe uit drie behandelingen, tenzij de meting aangeeft dat er meerdere behandelingen nodig zijn. Het programma richt zich op de volgende zaken:

Na de behandeling worden de frequenties, die nodig zijn om het lichaam weer in balans te brengen, eerst met een laserpen aan het lichaam overgebracht. Verder zal er een homeopathisch middel gemaakt worden door middel van inprenting door het Asyra PRO systeem. Deze individuele frequenties zijn nodig om het immuunsysteem te herstellen en in balans te brengen. Daarnaast wordt een aangepast voedingsschema meegegeven, indien de meting dat aangeeft.

 

 

 
lichaam en immuunsysteem in balans

lid N.A.A.V. en Zhong

Vergoeding door bijna alle zorgverzekeringen in het aanvullend pakket.

Disclaimer en Algemene voorwaarden